Pakning
Vakuumpakning
Vil du slippet helt for at pakke og mærke kødet, kan du få dit kød vakuumpakket hos Gelsted Slagteren. Vi mærker med de oplysninger, som Fødevarestyrelsen og lovgivningen kræver. Samt holdbarheder for kødet i fersk- og frossen tilstand. Det er dejlig nemt for dig!
Mærkning med egne etiketter og med ”Ø” for økologi!
Skal dit kød bruges i gårdbutikken, kan vi hjælpe med at pakke kødet med dine etiketter. Vi er også godkendt til at mærke økologisk kød med det røde “Ø”.
Hakkekød i 500 grams pakker
Når vi hakker kødet til dig, bliver det hakket i ”mursten” a’ ca. 500 g. Lette at pakke og stable i fryseren.
Lammepakker
Vi laver mange lækre lammepakker! Efter slagtning og udskæring i grov- eller finpartering, indpakkes kødet og noteres med nr., navn og vægt. Halsen, der ellers ofte går til spilde, udskæres så det kan bruges som ossobuco. Skindet klargøres selvfølgelig også. Oprindelsen er sikret, kødet smagfuldt præsenteret og dyret fuldt udnyttet. Klik her for at se priser for slagtning og udskæring af lam.
Du kan ringe på tlf. 64 49 10 26
Åbningstider
Gelsted Slagteren kan kontaktes på 64 49 10 26 på følgende tidspunkter:
Mandag - Lukket pga. slagtning
Tirsdag - fredag kl. 09:00 - 15:00
Butikkens åbningstider:
Fredag kl. 12:00 - 17:00
Dyr til slagtning bedes tilmeldt herunder

Vi sælger kun frilandsdyr fra Troldhøjgaard – dyrevelfærd i fokus