Modning, udskæring, pølser og røgvarer
Udskæring
Grise og lam udskæres i samme uge, som de er slagtet.
Kreatur kroppe hænger til modning i ca. 17 dage inden udskæring. Den lange modningstid sikrer perfekt mørhed af kødet.
Vores faglærte slagtere udskærer kødet helt efter jeres ønsker. Og vi vejleder gerne jer eller jeres kunder i tilberedning og anvendelse af de forskellige udskæringer.
Pølser og røgvarer
Vi fremstiller gerne jeres pålæg, dvs. pølser, røgvarer m.m. Få en god snak med personalet inden partering, så I er forberedt på at få udskåret præcis den udskæring til pålæg, som I ønsker.
Vi har nu åbnet op for, at der er mulighed for at deltage ved udskæringen efter aftale. Informer os blot, ved bestilling af slagtning, hvis dette ønskes.
Åbningstider
Gelsted Slagteren kan kontaktes på 64 49 10 26 på følgende tidspunkter:
Mandag - Lukket pga. slagtning
Tirsdag - fredag kl. 09:00 - 15:00
Butikkens åbningstider:
Fredag kl. 12:00 - 17:00
Dyr til slagtning bedes tilmeldt herunder

Vi sælger kun frilandsdyr fra Troldhøjgaard – dyrevelfærd i fokus