Gelstedslagteren er midlertidigt lukket. Vi vender tilbage med mere information, når vi har afklaret vores fremtidige bemanding.

Slagtning

Afhentning, slagtning, udskæring og pakning med et smil!

Hos Gelsted Slagteren tager vi hånd om hele processen. Det gælder kød til privat brug og også til gårdbutikker. Vi er engros autoriserede og kan mærke kødet til videresalg, evt. med egne etiketter og også med det røde ”Ø”.


Snak med slagtermesteren, hvis du vil høre om muligheden for at levere til slagterbutikken.

5 GODE GRUNDE TIL AT FÅ SLAGTET DINE DYR HOS GELSTED SLAGTEREN!

1. Solidt håndværk sikrer førsteklasses kød

Gelsted Slagteren trækker på over 100 års håndværkstraditioner.
 Og vores dygtige, faglærte slagtere behandler kødet med omhu og omtanke. Det er med til at sikre perfekt mørhed og smag.

2. Din krop – dit valg!

Du kommer ind og ser de hele kroppe på krog, hvorefter vores slagtere udskærer kødet helt efter dine ønsker. Vi fremstiller gerne dine pølser, røgvarer mv. og vejleder dig i tilberedning og anvendelse af de forskellige udskæringer.

3. Dyrene håndteres med kærlighed

Vi behandler dyrene med stor respekt og tager alle forholdsregler for dyrevelfærd under transport og slagtning. Rolige dyr giver en bedre smagsoplevelse, hvorfor vi også tilbyder skydning af naturkvæg på marken.

4. Smuk og praktisk pakning øger appetitten

Kødet skal være lækkert, både at se på og smage på. Derfor anretter vi bl.a. lam i fine lammepakker, der med stolthed kan overrækkes til venner og familie. Hakkekød bliver pakket i 500 grams portioner og vi tilbyder vakuumpakning efter aftale.

5. Vores vigtigste mål er glade kunder!

Slagtning er en tillidssag. Derfor lytter vi, og engagerer os i dine behov og ønsker. - Og vi gør os altid umage!