Praktiske oplysninger, Priser og CHR

Når du tilmelder dyr til slagtning kan du bruge formularen her eller ringe til Gelsted Slagteren på 6449 1026. Spørg eventuelt efter Jutta. Hun har helt styr på det.

Husk at have dyrets CHR nr. klar, og husk at bekræfte fædevarekædeoplysningerne. Det kan du bl.a. gøre på www.landmand.dk

 

Økologi

Vi er godkendt af Fødevarestyrelsen til slagtning, pakning og mærkning af kød med "det røde Ø-mærke". Så er du økolog kan du roligt overlade slagtning, pakning og mærkning til os!

CHR

Gelsted Slagterens CHR nr.: 72746

Priser for slagtning, inkl. moms, gældende fra 1. sepember 2020:

Lam:

Afhentning, 70,- pr. dyr. Ved afhentning af flere end 5 stk., 50,- pr. stk.

Slagtning og udskæring samt pakning i papkasse,  som gør indholdet overskueligt og indbydende.575,-

Svin:

Afhentning, 70,- pr. gris. Ved afhentning af flere end 5 stk., 50,- pr. stk.

Slagtning, 500,-

Partering: 5,- pr. kg krogvægt.

Vacumpakning: 6,- pr. kg krogvægt

Kreaturer:

Afhentning af kreaturer, 325,- pr. stk. Slagtning: 1575,-

Partering: 5,- pr. kg krogvægt

Vacumpakning og mærkning: 6,- pr. kg krogvægt.

Aflivning af dyr på marken og nødslagtning, 1000,- pr. dyr. Ved flere kreaturer, 500,- pr. dyr. Timeforbrug ud over 1 time afregnes til 450 kr. pr. time.

For dyr ældre end 48 måneder forlanger loven at der skal tages BSE prøve. Den koster 250,-

Pølser:

28 kr.pr.kg medister. 40 kr.pr. kg. for andre pølser.

Vi tilstræber hele produktioner af pølser. Dvs. ca. 40 kg. pr. portion. Ønskes mindre portioner end dette, beregner vi et startgebyr på 450,-.

Emballage:

Der indføres retursystem for røde plastic kødkasser. Vi fakturerer 125,- ved afhentning af kødet i kasser, men krediterer 125,-, når kasserne returneres igen.

Papkasser 20,- pr. stk.

Plasticsække 5,- pr. stk.