Pakning

Vakuumpakning

Vil du slippet helt for at pakke og mærke kødet, kan du få dit kød vakuumpakket hos Gelsted Slagteren. Vi mærker med de oplysninger som fødevarestyrelsen og lovgivningen kræver. Samt holdbarheder for kødet i fersk- og frossen tilstand. Det er dejlig nemt for dig!

Pris: 7 kr per kg for grise og kreaturer. 250 kr per lam.

Mærkning med egne etiketter og med ”Ø” for økologi!

Skal dit kød bruges i gårdbutikken, kan vi hjælpe med at pakke kødet med dine etiketter. Vi er også godkendt til at mærke økologisk kød med det røde "Ø”.

Hakkekød i 500 grams pakker

Når vi hakker kødet til dig, bliver det hakket i ”mursten” a’ ca. 500 g. Lette at pakke og stable i fryseren.

Lammepakker

Vi laver mange lækre lammepakker! Efter slagtning, og udskæring i grov- eller finpartering, indpakkes kødet og noteres med nr., navn og vægt. Halsen, der ellers ofte går til spilde, udskæres så det kan bruges som ossobuco. Skindet klargøres selvfølgelig også. Oprindelsen er sikret, kødet smagfuldt præsenteret og dyret fuldt udnyttet. Klik her for at se priser for slagtning og udskæring af lam.