Gelstedslagteren er midlertidigt lukket. Vi vender tilbage med mere information, når vi har afklaret vores fremtidige bemanding.

Modning, udskæring, pølser og røgvarer

På grund af Corona restriktioner beder vi

kunder om at overholde følgende

retningslinjer.

 

  1. Benyt mundbind i slagteriet.
  2. Afsprit hænder ved indgang.
  3. Kun en person pr. kunde i slagteriet

Følg afmærkning i gulvet for adgangsveje

Udskæring

Grise, heste og lam udskæres i samme uge som de er slagtet.

Kreatur kroppe hænger til modning i ca. 17 dage inden udskæring. Den lange modningstid sikrer perfekt mørhed af kødet.

Vores faglærte slagtere udskærer kødet helt efter jeres ønsker. Og vi vejleder gerne jer eller jeres kunder i tilberedning og anvendelse af de forskellige udskæringer.  

Pølser og røgvarer

Vi fremstiller gerne jeres pålæg, dvs. pølser, røgvarer m.m. Få en god snak med personalet inden partering, så I er forberedt på at få udskåret præcis den udskæring til pålæg som I ønsker.