Butik

Det er vigtigt, for os at kende og formidle hele historien om kødet. Du finder altid kød fra lokale landmænd i disken, spørg og find ud af hvor din bøf af græsset.

Det er lige så vigtigt for os, at du får en god og glad oplevelse, når du møder os i butikken! At du bliver mødt med et smil og får god energi, du kan tage med hjem til madlavningen.

Det er allervigtigst for os, at du altid er sikret førsteklasses kvalitet af kød og pålæg, du har med hjem fra Gelsted Slagteren. Kødet er behandlet med omhu og omtanke, og baseret på over 100 års erfaring og solidt håndværk!

Fra stald til bord

Gelsted Slagterforretning er en god gammeldags slagterforretning med eget slagtehus.
 
For Slagtermester Thomas Grønbæk er det vigtigt at følge produktet fra stald til bord, for at sikre sig, at de varer der handles hos Gelstedslagteren er 100 % i orden.

Søndag morgen kører slagteriets egen lastbil rundt til de lokale landmænd for at afhente dyrene.
Disse placeres i de rengjorte stalde, inden de føres til slagtning.

Herefter begynder forarbejdningen og de efterfølgende forvandlingsprocesser til flæskestege, pølseprodukter, oksestege mv.

Vi har åbent onsdag, torsdag og fredag fra 09.00-17.00​